Brașov | Kronstadt

Brașov (Kronstadt) merită întotdeauna o vizită. Orașul vechi încântă în multe feluri și deși se află în mijlocul orașului, în câteva minute te afli imediat în mijlocul naturii pe ambele părți. Brașovul (în germană Kronstadt, în maghiară Brasso) a fost menționat pentru prima dată în 1234 și este în prezent unul dintre cele mai importante centre economice, culturale și sportive din Transilvania și un centru turistic de top din România.

Orasul Brasov te fascineaza indiferent de anotimp datoritata culturii, arhitecturii si istoriei care te vor surprinde la fiecare pas. Datorita numeroaselor monumente istorice si artistice, orasul Brasov este unul dintre cele mai cunoscute si importante centre turistice din Romania.

În mijlocul tuturor
(Mai 2023)

Castelul Peleș
(Mai 2023)

Conferința orașelor aeroport
(Mai 2023)

Hotel Orizont
(Mai 2023)

Vechea primărie din Brașov
(Mai 2023)

Orașul și cetatea Râșnov
(Mai 2023)

NU TREBUIE SĂ RĂTAȚI ASTA

Brasovul este orasul care atrage foarte multi turisti anual fiind unul dintre cele mai bine pastrate orase ce poate fi vizitat indiferent de anotimp. Cetatile si zidurile medievale sunt inca accesibile si pot graii inca povesti pline de istorie si cultura.

Ajunsi in orasul Brasov in Centrul Vechi sau “ kilometrul 0 “ vom gasii cele mai importanate monumente istorice, terase, restaurante si magazine, practic, cea mai mare densitate de obiective culturale ce asteapta sa fie vizitate. Aici sunt organizate in mod frecvent evenimente culturale, artistice, concerte si targuri tematice.

Vizitează Brașov


Brașovul, numele latin Corona si in germana Kronstadt ce inseamna “Orasul Coroana” este situat in centrul tarii si este unul dintre cele mai vizitate orase din Romania.
Un amestec de stiluri arhitecturale dau autenticitate si stralucire orasului facandu-l unic prin prezenta cladirilor in stil gotic, baroc sau renascentist care anual aduna mii de turisti de pretutindeni.Citeste mai mult...


Brasov | Kronstadt


Este locul perfect și ideal unde îți poți petrece vacanța de vis fără griji. Absolut tot ce ai nevoie in…

Află mai multe…


Județul | Țara Bârsei


În 1211, regele maghiar Andreas al II-lea a dat Țara Bârsei cavalerilor teutoni, care au construit acolo castele…

Află mai multe…


Experiențe | Excursii


Obiective turistice, aventură și multe altele vă așteaptă în Brașov. O plimbare prin orașul vechi, concerte, evenimente și…

Află mai multe…


Gazdele voastre


Gazdele tale din Brașov și din jur: hoteluri, pensiuni, restaurante și pub-uri, dar și muzee, parcuri și multe altele!

Află mai multe…

Rezervați

Puteți să întrebați, să rezervați și să comandați, să combinați și să rezervați multe oferte online. Fie că este vorba despre o noapte, un eveniment sau un bilet. De asemenea, puteți comanda online multe „lucruri” turistice și delicatese.

Rezervă online acum…