Gazde / Bucurați-vă de… | Restaurante

Recomandarea noastră în Brașov și împrejurimi

Apreciem dorința dumneavoastră de a vizita Brașovul, regiunea Transilvania și/sau de a planifica o excursie / vacanța în această destinație.

Vă informăm cu drag despre recomandarile noastre de restaurante din Brasov, prezentate mai jos.

Vom fi bucuroși să vă arătăm cele mai frumoase locatii cu restaurante din Brașov și, de asemenea, să vă oferim si mai multe informații ce va vor folosii  pe parcursul vacantei dvs aici.

Lăsați Kronstadt (Brașov) să vă încânte!

Cucinino Pasta & Pizza

Cuci, pasionat de bucătăria delicioasă, și Nino, pasionat de echipamentele de gătit de ultimă generație, au avut ideea unui bar de paste cu o bucătărie deschisă. Fiecare oaspete ar trebui să aibă o transparență de 100% în ceea ce privește pregătirea mâncărurilor. Cucinino a fost conceput ca un bar de paste pentru toate persoanele interesate de un prânz și o cină activă, pasionată, culinară, proaspătă și sănătoasă, servită într-un oraș fermecător de un personal cald.

Cucinino Pasta & Pizza
Str. Diaconu Coresi Nr. 6, Brașov
+40 (0)772 250 811
Website | Facebook
Limbi vorbite:

Das Fort Boutique *****

La Das Fort Boutique, bucătarul-șef și somelierul nostru vă stau la dispoziție pentru experiențe gastronomice special concepute, oferind delicatese locale, asortate cu vinuri de renume mondial. Folosind exclusiv cele mai proaspete ingrediente de proveniență locală, preparatele noastre satisfac toate palatele și preferințele. Bucurați-vă de un mic dejun gourmet la The Barn House sau delectați-vă cu mâncăruri rafinate la The Painter’s House. Aperitive artizanale vă așteaptă în curtea în aer liber la apus. Masa la Das Fort este o experiență care nu trebuie ratată.

Das Fort Boutique *****
Ion Luca Caragiale nr 1, Rasnov
+40 (0)751 295 981
E-Mail | Website | Facebook
Limbi vorbite:

Restaurante


Akasha Retreat

Vă așteptăm cu mare drag alături de noi pentru prânzuri și cine delicioase servite la Akasha Retreat …

Mai mult …


Restaurant NEXT DOOR

In restaurantul NEXT DOOR te simti confortabil si bine-venit, mananci mereu cu placere si dorinta, intalnesti si savurati un vin bun intr-o atmosfera urbana si …

Mai mult …


Hotel Kolping

Hotelul Kolping vă oferă cadrul ideal pentru educație și petrecere a timpului liber. Aici puteți organiza conferințe, seminarii sau întâlniri de afaceri. Hotelul este …

Mai mult …


Wolkendorf Bio Hotel Spa & Conferință

Fie că cauți o vacanță prelungită sau doar un weekend de wellness, vei găsi exact ceea ce cauți aici la Wolkendorf …

Mai mult …