Experienţe | Cumpărături

Cumpărături

AFI Brașov

Website

Pentru cei ce vor să aibă o sesiune de shopping în Brașov, mall-ul AFI este locul potrivit. Este cel mai mare mall din oraș și aparține francizei AFI care are mai multe locații în țară. Mall-ul s-a deschis în 2020 deci design-ul este modern, adaptat vremurilor noastre; printre magazinele care se regăsesc aici se numără: Sephora, Stradivarius, Zara, Bershka, Tommy Hilfiger și multe altele. Desigur că food court-ul este nelipsit, turiștii putând oricând să ia masa la unul din restaurantele de tip fast-food răspândite peste tot în lume sau pot încerca chiar și mâncarea tradițională românească. Transportul până la acest centru comercial este asigurat de Primăria Brașov întrucât există autobuze care au stație chiar în fața acestuia, accesul fiind foarte ușor având în vedere plasarea acestuia în centru.

Unirea Shopping Center Brasov

Website

În cazul în care vizitatorii Brașovului își doresc să facă un mic popas pentru cumpătături, una dintre variante este Unirea Shopping Center. Aici se pot găsi numeroase magazine și bineînțeles un food court. Partea bună este amplasarea acestui centru comercial lângă gară (Bulevardul Gării 3A) deci cine călătorește în Brașov cu trenul poate sa oprească aici pentru un mic popas.

Coresi Shopping Resort

Acest centru comercial dispune iarăși de o gamă largă de magazine și o varietate de mâncăruri în food court și nu în ultimul rând, de un cinema. De asemenea, sunt organizate chiar și diferite evenimente aici, cum ar fi concerte de colinde, ateliere sau festivaluri. Mall-ul se află pe strada Zaharia Stancu nr. 1 și se poate ajunge aici și cu autobuzul.

Centrul Comercial STAR

Website

Sediul clădirii se află pe strada Nicolae Balcescu nr. 62, în imediata apropiere a promenadei de sub Tâmpa. La subsol este magazinul Carrefour iar la parter si la celelalte 3 etaje sunt magazine cunoscute internațional cât și 100% românești.

Eliana Mall

Website

Eliana Mall este primul mall deschis în oraș și se află pe Strada Bazaltului 2, spre ieșirea din Brașov. Pe lângă magazine și food court, acest mall dispune de un parc de trambuline cu aproximativ 800 de metri pătrați.