Gazde / Bucurați-vă de… | Wellness & SPA | Retreat

Wellness & SPA | Retreat

Apreciem dorința dumneavoastră de a vizita Brașovul, regiunea Transilvania și/sau de a planifica o excursie / vacanța în această destinație.

Vă informăm cu drag despre recomandarile noastre de Wellness si SPA, Retreat-uri din Brasov, prezentate mai jos.

Vom fi bucuroși să vă arătăm cele mai frumoase locatii din Brașov și, de asemenea, să vă oferim si mai multe informații ce va vor folosii  pe parcursul vacantei dvs aici.

Lăsați Kronstadt (Brașov) să vă încânte!

Akasha Retreat

Akasha Wellness Retreat Transylvania este un adevărat fel de vacanță, o evadare relaxantă din viața agitată și zgomotoasă a orașelor. În Peștera, un sat ca niciun altul din România, înconjurat de maiestuosul Parc Național Piatra Craiului, refugiul nostru oferă cadrul perfect pentru a vă calma mintea, a vă întoarce la natură și a vă concentra. Prin exerciții fizice ușoare (yoga, drumeții, călărie etc.) completate de mese vegetariene sănătoase care detoxifică și regenerează organismul în același timp, oaspeții părăsesc retragerea noastră cu o viață schimbată, simțindu-se mai fericiți, mai sănătoși și mai plini de energie ca niciodată.

Akasha Retreat
Str Principala 187, Sat Pestera, Județul Brașov
+40 (0)720 581 545
E-Mail | Website | Facebook
Limbi vorbite:

Garden Retreat Bran

Vă așteptăm cu drag să ne revedem la Garden Retreat, unde totul este despre a simți, a fi aproape de tine și a experimenta! Garden Retreat din Bran vă așteaptă să vă bucurați de grădina mare, de plimbările pe munte, de camerele relaxante și de atmosfera plăcută pe care o veți găsi aici! Relaxare pentru întreaga familie!

După ce ați simțit fiecare îmbrățișare a patului și ați declarat grădina prietenia voastră eternă, s-ar putea să simțiți nevoia să explorați zona înconjurătoare pentru o experiență cuprinzătoare care vă va îmbogăți din toate punctele de vedere.

Wolkendorf Bio Hotel Spa & Conferință

Fie că este vorba de o vacanță prelungită sau doar de un weekend de wellness, aici, la Wolkendorf Bio Hotel Spa & Conference, veți găsi exact ceea ce căutați. Hotelul bio și de wellness este situat la periferia orașului Wolkendorf (Vulcanul românesc), în districtul Brașov, înconjurat de o natură frumoasă. Hotelul bio și wellness și-a propus să utilizeze resursele în mod durabil pentru a proteja mediul înconjurător. Toate ofertele și serviciile au fost alcătuite special pentru dumneavoastră în conformitate cu valorile și principiile bio.

Wolkendorf Bio Hotel Spa & Conferință
Strada Helesteului, Vulcan, Județul Brașov
+40 (0)727 316 091
E-Mail | Website | Facebook
Limbi vorbite:

Hotel Piatra Mare ****

Hotel Piatra Mare este o locatie de 4 * din Poiana Brasov localizat la 1 km de centrul orasului si la o distanta de aproximativ 600 metri de statia de schi Bradul. Orasul Brasov este la 12 km iar cetatea Rasnov la 10 minute de mers cu masina. Hotelul cuprinde o zona SPA, Serano Spa cu piscina interioara, sauna, salina, sala de gimanstica, cada cu hidromasaj si ofera parcare gratuita si restaurant, wi-fi gratuit iar camerele au balcon privat.

Capacitate de cazare este de 380 de locuri in mai multe tipuri de camere : single, duble,garsoniere, apartamente, penthaouse etc. Puteti servi masa in propriul restaurant, Topaz iar in lobby-ul hotelului aveti la dispozitie si Terasa cu Piano Bar-ul. Hotelul asigura si un depozit pentru echipamente de schi si seifuri individuale.

Hotel Piatra Mare ****
Str. Poiana Doamnei, Brasov
+40 (0)268 262 021
E-Mail | Website | Facebook
Limbi vorbite: